25 Oportunități | 36 Organizații

O nouă ediţie TedxBacău pe 10 octombrie

Pentru a treia oară consecutiv, Be Great România readuce energia evenimentelor TEDx, pe plaiuri moldoveneşti, şi nu oriunde, ci tocmai în frumosul şi liniştitul Bacău.
Sâmbătă, 10 octombrie 2015, Bacăul se îmbracă în haine de sărbătoare pentru a primi 12 speakeri remarcabili, de această dată pe scena Sălii Amfiteatru din cadrul Centrului de Afaceri şi Expoziții Bacău.
Ca în fiecare an, am căutat o temă care să fie cât mai interesantă pentru publicul din Bacău, şi credem că am găsit un subiect, pe cât de cuprinzător, pe atât de interesant.
Aşadar, tema din acest an este HUMAN NATURE – Natura Umană.

De ce Human Nature?
Am pornit de la ideea că oamenii au în mod natural caracteristici similare care îi unesc şi care îi fac să aparţină unui grup mai mult sau mai puţin heterogen. Diferiţi prin modul de a gândi, de a simţi sau de a acţiona, suntem mânaţi de ceea ce numim generic Natura Umană, pentru a realiza lucruri cât mai măreţe şi a descoperi noi modalităţi de a ne transforma vieţile.
Ce este până la urmă natura umană? Cine suntem noi, cum gândim, cum simţim, de ce acţionăm într-un fel şi nu in altul? Care sunt limitele umane, şi cum le putem depăşi? Acestea şi multe altele sunt întrebările la care 12 speakeri vor încerca să ofere un răspuns cât mai cuprinzător.
12 persoane, pe cât de normale, pe atât de exceptionale, vin în Bacău pentru a-şi împărtăşi ideile şi experienţele personale, modalităţile prin care au trecut peste momentele de ezitare si peste greutăţile pe care le-au întâmpinat în drumul lor spre succes.

TED, TEDx, TEDxBacau
Încă de la prima conferință, TED și fratele său mai mic TEDx, și-au propus să devină stimuli activi, bazându-se numai pe puterea exemplului.
TEDxBacau vrea să ofere participanților săi motivația necesară pentru a face o schimbare, atât la nivel personal, cât și la nivelul întregii comunități.
Prin puterea exemplului, cei peste 300 de participanți vor avea posibilitatea de a descoperi noi modalități prin care își pot folosi abilitățile pentru a-și creiona propriul drum, pentru a-și folosi la maximum cumulul de capacități și pentru a ajunge într-o bună zi să inspire, la rândul lor, noi generații.
În doar două ediţii, TEDxBacau a strâns zece ore de discursuri live, 21 de speakeri, peste 450 de participanți si peste 10.000 de vizualizări ale discursurilor pe Youtube.

Biletele sunt disponibile pe http://tedxbacau.ro/#price
Vrem să facem evenimentul cât mai accesibil tinerilor, aşadar, studenţii beneficiază de reduceri substanţiale.

Parteneri:
Organizator: Be Great Romania
Creative partner: Evolutiv Consultants
Official car: Toyota
Inspiration partner: CAEx Bacau

Organizații

Înregistrează organizația ta pe Bee Strong

Înregistrează cont de organizație

Voluntari

Fă un profil de voluntar pe Bee Strong

Înregistrează cont de voluntar

« »

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Nu accept
Accept