25 Oportunități | 36 Organizații

Dezvoltați-vă abilitățile de lider la un program pentru tineri organizat de Institutul Aspen

Institutul Aspen din România invită tinerii să participe într-un program de lungă durată, menit să le dezvolte și să le pună în valoare abilitățile de lider.

Young Leaders Program reunește în fiecare an 20 de participanți din mai multe țări (inclusiv Moldova) cu scopul de a le dezvolta potențialul, interesul și determinarea de a deveni lideri în societatea lor.

Programul este compus din patru module care se desfășoară în România:

1. „The Aspen Seminar” (11-17 aprilie 2016)

2. „Modern Leadership” (27 iunie-3 iulie 2016)

3. „Leadership Challenges Today” (12-18 septembrie 2016)

4. „Community Service” (12 decembrie 2016)

Cine poate participa

Tineri activi care au între 25 și 35 de ani, care au dat dovadă în activitățile lor de inițiativă și leadership. Țările eligibile:  Albania, Armenia, Azerbaidjan, Bosnia și Herțegovina, Belarus, Bulgaria, Croația, Georgia, Ungaria, Kosovo, Macedonia, Republica Moldova, Muntenegru, România, Serbia, Turcia și Ucraina. Participanții trebuie să aibă un nivel înalt de cunoaștere a limbii engleze.

Costuri

Participanților selectați li se va oferi o bursă care va acoperi cheltuielile legate de cazare, mese, materiale de lucru. Participanții vor trebuie să achite doar costurile călătoriei.

Documente necesare:

# Formular de înregistrare;

# o scrisoare de recomandare;

# o scrisoare de motivare;

# CV.

Documentele vor fi trimise la adresa: catalina.rata@aspeninstitute.ro în format PDF. Următoarea etapă va fi constituită din interviurile care se vor ține în perioada 29 februarie-6 martie la București.

Detalii puteți afla pe site-ul oficial.

Termenul limită de înregistrare este 29 ianuarie 2016.

Sursă: aici

« »

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Nu accept
Accept