25 Oportunități | 36 Organizații

Asociația „Clubul Expresia Ideii” din Onești organizează Festivalul „Concurs de artă dramatică”

Asociația “Clubul Expresia Ideii” și partenerii săi, organizează în perioada 28-29 octombrie 2016, prima ediție a Festivalului – Concurs de Artă Dramatică, ce se adresează cu precădere elevilor de liceu și de școală profesională. La secțiunea V pot participa orice doritor.

 Festivalul dorește să readucă arta dramatică în atenția tinerilor români, oferindu-le posibilitatea de a se exprima ṣi astfel.
Această primă ediție a Festivalului – Concurs are ca temă “Relația Elev-Profesor – ieri, azi și mâine” şi se desfășoară pe următoarele secțiuni:
Secțiunea I: Interpretare dramatică (în limba română) din literatura română sau universală
Secțiunea II: Interpretarea unui text dramatic – creație proprie
Secțiunea III: Creație literară – Text dramatic (premiu pentru scenariu).
Secțiunea IV: Cea mai bună recenzie/cronică de spectacol (jurnalism teatral)
Secțiunea V: Expoziţii de artă plastică (desen, pictură, grafică), artă meșteșugărească (măști, costume, accesorii etc.) și prezentări de publicații pe tema artei dramatice – pentru orice categorie de vârstă și socio-profesională!
Se acordă Premiul I, II, III – mențiune și trofeul Festivalului, realizat de către artistul plastic Marian Cristian Gorun.
Invitat special : actorul de comedie Daniel Budeanu, cunoscut și sub numele “Proful de râs” .
Festivalul permite participare directă și participare indirectă, în funcție de secțiunile sale și percepe taxe de participare.
Persoanele interesate să participe în concurs, vor trimite un email pe adresa asociației: expresiaideii@yahoo.com sau vor suna suna la numărul de telefon: 0771413367 pentru a primi informațiile necesare. Termen de înscriere 30 septembrie 2016.

« »

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Nu accept
Accept