25 Oportunități | 36 Organizații

Leadership Autentic revine la Moineşti

Leadership Autentic revine la Moineşti pentru Ediţia 2015-2016, primul nivel desfăşurându-se pe 21-22 noiembrie. Sunt 25 de locuri disponibile. Termenul limită pentru înregistrare este 15 noiembrie. Accesul în program se face strict pe bază de selecţie, fiecare liceu beneficiază de sprijinul unei companii care oferă 25 de burse de participare.

Demonstrează, completând formularul, că TU eşti unul dintre tinerii care merită să participe la programul Leadership Autentic din liceu/oraşul tău!

Cele 25 de locuri sunt finanţate complet şi includ participarea timp de 4 zile în programul Leadership Autentic, materialele de training (suportul de curs, logistica şi papetaria), pauzele de prânz şi răcoritoarele din fiecare zi de training cât şi accesul pe platforma profesională de orientare în cariera JVIS (Jackson Vocational Interest Survey) pe baza careia veţi primi un raport individual cu descrierea orientărilor vocaţionale.

Leadership Autentic este un program educaţional non-formal care crează oportunitatea unei experienţe educaţionale menite să contribuie la dezvoltarea personală a tinerilor elevi de liceu, cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani. Acesta îşi propune să completeze practica şcolară din cadrul sistemului românesc de învăţământ, cu scopul de a-i pregăti pe  tineri pentru viaţa profesională. Leadership Autentic presupune un training intens în care elevii participanţi au şansa să între în contact cu noţiuni teoretice despre leadership, comunicare şi dezvoltare personală, şi totodată, prin intermediul exerciţiilor practice îşi pot descoperi abilităţile, valorile şi potenţialul de leadership. Programul se desfăşoară în weekend-uri, în cadrul instituţiilor de învăţământ din care provin elevii.
« »