25 Oportunități | 36 Organizații

Concurs de fotojurnalism „Anul European pentru Dezvoltare”

Centrul EUROPE DIRECT Nord-Est împreună cu structura gazdă, Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, vă invită să participați la concursul de fotojurnalism cu tema ”2015 – Anul European pentru Dezvoltare”.

Concursul se desfășoară în perioada 27 octombrie – 13 noiembrie 2015 și va cuprinde fotografii care surprind ipostaze ale vieții economice, sociale și culturale ale Regiunii Nord-Est prin prisma progreselor înregistrate de această regiune și locuitorii săi, în cei 8 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană.

Fotografiile trebuie să fie realizate în Regiunea Nord-Est (județele Botoșani, Suceava, Neamț, Iași, Bacău și Vaslui) și să transmită un mesaj care să reflecte tema concursului. Concursul se adresează tuturor fotografilor amatori și profesioniști cu domiciliul în județele Regiunii Nord-Est (județele Botoșani, Suceava, Neamț, Iași, Bacău și Vaslui).

În urma jurizării, vor fi desemnați trei câștigători care vor fi premiați prin participarea gratuită la dezbaterea și training-ul profesional de fotojurnalism ”Jurnalism european”, care va avea loc în perioada 18 – 20 noiembrie 2015 la Durău. La acest eveniment vor participa și alți fotografi și jurnaliști selectați de către Centrele Europe Direct Târgoviște, Mizil și Comănești. Trainerii sunt jurnaliști și fotografi recunoscuți la nivel național, iar participanții vor primi certificate de participare.

Regulamentul și formularul de înscriere la acest concurs pot fi descarcate de la adresa web a Centrului Europe Direct Nord-Est, urmand link-ul: http://www.cedne.ro/stiri-s32/concurs-de-fotojurnalism-cu-tema-2015-anul-european-pentru-dezvoltare/

Organizații

Înregistrează organizația ta pe Bee Strong

Înregistrează cont de organizație

Voluntari

Fă un profil de voluntar pe Bee Strong

Înregistrează cont de voluntar

« »