25 Oportunități | 36 Organizații

Invitație la lansarea proiectului „STRONG” – ONG-uri puternice pentru Bacău

Afis eveniment lansare finalAsociația Romanian Youth Movement for Democracy (RYMD) are deosebita plăcere de a vă invita să participați la conferința de lansare a proiectului “STRONG” – ONG-uri puternice pentru Bacău, proiect finanțat prin granturile SEE 2009 -2014, Fondul ONG, Runda II-a, Subcomponenta 5.3 Consolidarea bazei de membri si voluntari ai organizațiilor neguvernamentale și creșterea participării membrilor/voluntarilor în activitățile ong-urilor. Valoarea totală a proiectului este de 32.865,40 euro, dintre care 29.486,00 euro reprezintă finanțarea nerambursabilă.

Evenimentul va avea loc miercuri, 12 august, începând cu ora 18:00, la sediul Asociației de pe strada Ion Ionescu de la Brad, nr.24 (prima stradă la dreapta după Carrefour Mioriței).

STRONG” își propune ca pe durata a șapte luni să dezvolte capacitatea organizațiilor non-guvernametale din județul Bacău de a gestiona eficient relația cu voluntarii, publicul țintă și presa şi să promoveze conceptul de voluntariat în rândul băcăuanilor.

Venim în ajutorul ONG-urilor băcăuane și a persoanele interesate să se implice în activitățile de voluntariat prin organizarea de workshop-uri și prin dezvoltarea unei platforme care să reunească deopotrivă ONG-uri şi voluntari.

În cadrul evenimentului va avea loc prezentarea și testarea platformei www.beestrong.ro, precum și a calendarului de  activități din cadrul proiectului.

Sunt așteptați să participe la conferință reprezentanți ai ONG-urilor băcăuane, voluntari, persoane interesate de dezvoltarea societății civile de la nivelul județului Bacău și reprezentanți ai mass media locală.

Persoanele care doresc să participe la eveniment sunt rugate să transmită un email la adresa de email teodora.buga@rymd.ro, până pe data de 12.08.2015, ora 14:00.

Evenimentul este organizat sub egida proiectului „STRONG”, finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România, Runda a II a. Pentru informații oficiale privind granturile SEE si norvegiene accesați www.eeagrants.org.

Organizații

Înregistrează organizația ta pe Bee Strong

Înregistrează cont de organizație

Voluntari

Fă un profil de voluntar pe Bee Strong

Înregistrează cont de voluntar

« »

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Nu accept
Accept