25 Oportunități | 36 Organizații

Cursuri gratuite pentru ONG-uri și grupuri informale

Dacă faceţi parte dintr-un ONG sau un grup informal şi doriţi să acumulaţi noi informaţii utile pentru organizaţie, Fundaţia pentru o societate deschisă vă invită să participaţi la unul dintre training-urile gratuite care vor avea loc în mai multe oraşe, vizând teme precum: advocacy, comunicare şi PR, management de proiect şi multe altele. 

Fundația pentru o societate deschisă organizează 20 de training-uri gratuite pentru membrii ONG-urilor și ai grupurilor informale în București, Iași, Craiova, Cluj-Napoca, Constanța și Timișoara.

Ceea ce ne propunem prin cursurile pe care le organizăm este să completăm cunoștințele și competențele de care membrii ONG-urilor și ai grupurilor informale au nevoie pentru a-și atinge obiectivele. În acest scop am creat Centrul Public, un centru de resurse pentru mediul asociativ, care oferă training și consultanță.

Aşadar, sunteţi invitaţi să participați la următoarele cursuri :

 1. Fără scop patrimonial- curs despre legislația mediului asociativ– București, 21 septembrie 2015 și Craiova, noiembrie 2015
 2. Trusa de activism- instrumente de advocacy pentru cetățeni organizați formal sau informal– București, 22 septembrie 2015 și Craiova, noiembrie 2015
 3. Decizia – Esența managementului– Timișoara, octombrie 2015 și București, decembrie 2015
 4. Spune online!- social media pentru ONG-uri și grupuri informale– București, octombrie 2015 și Cluj, noiembrie 2015
 5. Organizații cu poveste- curs despre comunicare și PR – București, octombrie 2015 și Cluj, noiembrie 2015
 6. Strângerea de fonduri – de la emoție la eficiență și sustenabilitate – Iași, octombrie 2015 și București, februarie 2015
 7. Cum scriem o cerere de finanțare– Iași, octombrie 2015 și București, februarie 2016
 8. Cum activăm participarea comunitară– Timișoara, octombrie 2015 și București, decembrie 2015
 9. Planificare financiară– București, ianuarie 2016 și Constanța, ianuarie 2016
 10. Management de proiect– București, ianuarie 2016 și Constanța, ianuarie 2016

Durata unui training este de 8 ore, iar procesul de învățare se continuă prin consultanța oferită de experții și colaboratorii Fundației pentru o societate deschisă.

Begin several days beforehand of your essay is expected, if at all possible. Outlining your article is a superior approach to organize your ideas and flesh out from your composition matter. A conventional essay starts with a powerful introductory paragraph which accompanies a thesis statement, which explains the most important purpose of this article writing. When you compose an expository article, you must make certain you publish help writing a research paper with clarity. Every single essay is going to have definite aim. Furthermore, comparison essays represent the gaps between at least two things.

Pentru a afla informații suplimentare despre cursuri și pentru a vă rezerva încă de pe acum un loc, puteţi trimite un e-mail la adresa .

Centrul Public este un rezultat al proiectului Dezvoltarea capacității ONG-urilor și a grupurilor informale, finanțat  prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Rundei a II-a a Fondului ONG în România.

Organizații

Înregistrează organizația ta pe Bee Strong

Înregistrează cont de organizație

Voluntari

Fă un profil de voluntar pe Bee Strong

Înregistrează cont de voluntar

« »

One thought on “Cursuri gratuite pentru ONG-uri și grupuri informale

 1. Buna ziua.
  As dori sa stiu dava pot participa la doua cursuri concomitent. Ma intereseaza cursul de planificare financiara si cel de management de proiect in Bucuresti.Sau anteprenoriat daca aveti curs in program.Am deschis o mica firma,insa nu stiu deocamdata de unde sa incep si cum si as avea nevoie de initiere.
  Va multumesc anticipat.

Comments are closed.