25 Oportunități | 36 Organizații

O NOUĂ EDIȚIE QVORUM TEACHERS’ ACADEMY! 16-18 OCTOMBRIE, ONEŞTI!

Institutul Qvorum se implică activ în dezvoltarea formatorilor actualelor generații de elevi! Alături de Fundația Hanns Seidel organizăm programul Teachers` Academy, dedicat profesorilor care doresc să se pregătească pentru a susține procesul educațional la nivel european.

Pe cine căutăm?

Cadre didactice din Onești și județul Bacău, dornice să își îmbunătățească metodele interactive de predare, comunicarea cu elevii și stimularea acestora în sensul participării active.

Prin acest program, vă invităm să vă alăturați singurei rețele naționale de școli și licee active în domeniul educației civice.

Ce presupune participarea la Qvorum Teachers’ Academy?

Trei zile (16-18 octombrie) intensive de traininguri susținute de specialiști în domeniul educației nonformale prin metode inovative de predare și învățare. Temele abordate privesc relaționarea constructivă cu elevul, instrumente nonformale de transmitere a informației în domeniul educației civice, cu deschidere spre disciplina/specializarea proprie. Activitățile au ca obiectiv principal personalizarea demersului didactic prin apelul la principiile și metodele educației nonformale. Participanții au ocazia să experimenteze metode inedite, să analizeze impactul și apoi să transfere în activitatea proprie o nouă viziune asupra învățării.

Cursul se va desfășura la Colegiul Național „Dimitrie Cantemir”. Formator este doamna Laura Agapin, profesor și trainer certificat cu experiență în tehnici și metode inovative de predare.

Parcurgerea programului va fi atestată printr-un certificat de participare, eliberat după depunerea proiectului de definitivare. Acesta va consta în elaborarea unui document curriculum pentru predarea la clasă a educației pentru democrație prin metode nonformale.

Instituția de invățământ care trimite minim 3 cadre didactice pentru a participa la curs va primi o diplomă de recunoaștere din partea Institutului Qvorum și Fundației Hanns Seidel și includerea automată în rețeaua de școli și licee active în domeniul educației civice.

Cum vă înscrieți?

Trimiteți CV-ul dumneavoastră la adresa de e-mail office@qvorum.ro, menționând numele programului pentru care aplicați în subiectul e-mailului (Teachers` Academy).

Taxa de înscriere este 0 RON, dar presupune seriozitate și participare activă!

Data limită: 30 septembrie 2015.

Toate aplicațiile vor fi analizate de echipa Institutului Qvorum și de reprezentanții Fundației Hanns Seidel.

Pentru mai multe informaţii, ne găsiţi pe:

Site-ul oficial: http://www.qvorum.ro

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/institutul.qvorum

Adresa de e-mail: office@qvorum.ro

Telefon: 0722 459 115

Organizații

Înregistrează organizația ta pe Bee Strong

Înregistrează cont de organizație

Voluntari

Fă un profil de voluntar pe Bee Strong

Înregistrează cont de voluntar

« »

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Nu accept
Accept