25 Oportunități | 36 Organizații

GALA CLUBIS – Tineri Antreprenori Băcăuani este în plină desfăşurare

Centrul European pentru Strategii Durabile implementează în perioadă 15 iunie – 15 noiembrie 2015 proiectul „GALA CLUBIS – Tineri Antreprenori Băcăuani”. Proiectul este finanțat de către DJST Bacău și contribuie la sporirea creativității economice,prin identificarea în rândul tinerilor din județul Bacău a modelelor  reale de antreprenoriat.

Comunitatea băcăuană are nevoie de astfel de modele care să fie acceptate, prin urmare acestea trebuie să fie confirmate de către de tineri.

Pentru a se ancora în mijloacele reale de comunicare utilizate de către tinerii de astăzi, proiectul propune o Gală a Tinerilor Antreprenori Băcăuani, în cadrul căreia  vor putea să propună ei însăşi, modele de reuşită în antreprenoriatul băcăuan.

Metoda de identificare a tinerilor antrepenori:

Băcăuanii, cu vârsta cuprinsă între 15 şi 35 de ani, vor intra pe www.clubis.ro, unde se vor informa despre ce înseamnă antreprenoriat, vor putea face propuneri de tineri antreprenori de succes din Bacău, pe care îi vor vota direct pe site-ul proiectului. Cei mai votaţi tineri antreprenori vor deveni ”laureați ai Galei Clubis”.

În luna noiembrie 2015, laureații Galei se vor întâlni cu voluntarii Clubul de Afaceri pentru Elevi și Tineri Clubis și cu alți tineri antreprenori sociali  în cadrul unei ”mese rotunde” unde vor face schimb de experiență. La final va avea loc o prezentare publică festivă a laureaților Galei în prezența invitaților și a presei locale.

Gala Clubis este un eveniment organizat de Centrul European pentru Strategii Durabile, cu sprijinul logistic al EduSoft şi cu cel financiar oferit de Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Bacău. Sponsorii evenimentului sunt Grafitt, Agricola Internaţional şi Villa Boghese.

Informații supliementare puteți opține la adresa office@strategiidurabile.eu sau la numărul de telefon: 0741.354046.

Organizații

Înregistrează organizația ta pe Bee Strong

Înregistrează cont de organizație

Voluntari

Fă un profil de voluntar pe Bee Strong

Înregistrează cont de voluntar

« »