25 Oportunități | 36 Organizații

Asociația de Tineret Onestin Bacău îmbracă haine de sărbatoare

onestinSăptămâna 12 – 17 octombrie 2015 este una specială pentru Asociația de Tineret Onestin, care îmbracă haine de sărbătoare, celebrând 10 ani de activitate.

Activitățile  sunt organizate în  parteneriat cu Biblioteca Municipală și se vor desfășura zilnic, la Filiala Cosânzeana (lângă Magic Prinț), conform programului atașat.

Tinerii vor putea lua parte, în mod gratuit, la toate atelierele și trainingurile noastre (susținute de profesori și traineri specializați), ce sunt parte a proiectului ,, TINERI PENTRU TINEri – de 10 ani împreună pentru cultura tinerilor, proiect finantat de Consiliul Județean Bacău.

Nu va lipsi nici Atelierul de Jurnalism și comunicare, susținut timp de 3 ore, de Adelina Chelniciuc, dar și cel de Învățare a 10 limbi straine, susținut de Diana Ghiuș.

La final de săptămână vor fi prezente două artiste, Actrița Diana Croitoru, câștigătoare a marelui Premiu oferit de Gala HOP, ce va susține, timp de 3 ore, un atelier de teatru și artista Ștefania Iacob, ce ne va încânta cu un atelier de muzica folk și storytelling.

Finalul de săptămână se va încheia cu mult așteptatul eveniment, Gala Onestin de 10, un eveniment de celebrare și premiere a tuturor celor ce au adus un plus de valoarea asociației, într-o atmosferă caldă și prietenoasă.

Vă invităm să vă alăturati Asociației de Tineret Onestin ca să dați viața proiectelor lor și să participați la cât mai multe activități pentru ca doar experimentând vă puteți dezvolta și redescoperi!

 

Organizații

Înregistrează organizația ta pe Bee Strong

Înregistrează cont de organizație

Voluntari

Fă un profil de voluntar pe Bee Strong

Înregistrează cont de voluntar

« »