25 Oportunități | 36 Organizații

Pe tine ce te împiedică să ajungi unde vrei? Donează și ajută-i să meargă la școală”!

Școala a început deja încă de pe data de 15 septembrie, însă pentru 33 de copii cu vârsta cuprinsă între 5 – 14 ani din comuna Bahna, aflată la o distanță de 34 km de Bacău, clopoțelul încă nu a sunat.

Bucuria primelor zile de școală, entuziasmul reintâlnirii colegilor nu au fost simțite și de  acești copii dintr-un motiv simplu și (din păcate) frecvent întâlnit în România zilelor noastre: nu au minumul necesar pentru a merge la școală (încălțăminte, haine, ghiozdan, rechizite).

Ajutor Bahna ro-01Pentru că cei 33 de copii își doresc cu ardoare să învețe și să se bucure de anii copilăriei, lansăm campania “Donează și ajută-i să meargă la școală”!

Astfel, în perioadă 15 octombrie – 15 noiembrie colectăm la sediul asociației Romanian Youth Movement for Democracy de pe strada Ion Ionescu de la Brad nr. 24, din Bacău încălțăminte, haine, rechizite, ghiozdane pentru cei 33 de copiii din comuna Bahna.

Dacă ai și tu asemenea articole care pot fi folosite de copii, te așteptăm la sediul nostru, de luni până vineri, între orele 9 – 18.

Împreună îi trimitem la școală!

Pentru informații suplimentare cu privire campania “Donează și ajută-i să meargă la școală”, trimiteți un email la adresa teodora.buga@rymd.ro sau la numărul de telefon 0744278238. Persoană de contact: Teodora Dămoc (Buga).

Campania “Donează și ajută-i să meargă la școală” este implementată de către Asociația Romanian Youth Movement for Democracy (RYMD) – www.rymd.ro

Organizații

Înregistrează organizația ta pe Bee Strong

Înregistrează cont de organizație

Voluntari

Fă un profil de voluntar pe Bee Strong

Înregistrează cont de voluntar

« »