25 Oportunități | 36 Organizații

Acasă de Crăciun

Pașii v-au dus departe de orașul natal, în țară sau străinătate, dar gândurile vă sunt mereu purtate înapoi, spre locul care păstrează aroma amintirilor trăite alături familie și prieteni dragi. Sperăm ca acest sentiment să vă aducă și anul acesta ACASĂ, de Crăciun, pentru că Primăria Municipiului Moinești în parteneriat cu Asociația ACTIV se pregătesc să vă întâmpine cu un eveniment inedit. Dorim să ne bucurăm împreună, să ne recunoaștem, să ne cunoaștem și să depănăm amintiri.
Pentru a menține vie amintirea locurilor natale, adierea ispititoare a mirosului de cozonac, de brad și scorțișoară și a sentimentului de sărbătoare, Viorel Ilie, Primarul Municipiului Moinești vă invită pe toți cei care alegeți să fiți ACASĂ la sfârșit de decembrie, să participați alături de comunitatea moineșteană la evenimentele ce vor avea loc pe data de 27 decembrie 2015 după următorul program:

ora 14.00 – defilarea cetelor de colindători pe strada Tudor Vladimirescu
ora 14.30 – program tradițional pe scena din Parcul Băi
ora 18.30 – Concert Aurel Moldoveanu

Și special pentru voi, cei care ați ales să vă întoarceți ACASĂ, de Crăciun, seara de 27 decembrie 2015 se va încheia cu o invitație la evenimentul “Povești și amintiri la o cană de vin fiert” care va avea loc începând cu ora 19.30, în Sala Mare a Primăriei Municipiului Moinești. Ne vom simți bine, vom depăna amintiri, împărtăși experiențe și vom readuce în sufletele noastre bucuria regăsirii.

Sursă: aici

« »