25 Oportunități | 36 Organizații

Emilian Cristea – Asociaţia Un Zâmbet Bacău, a fost desemnat cel mai activ voluntar al lunii octombrie.

Emilian Cristea, voluntar al Asociaţiei Un Zâmbet Bacău a fost desemnat de către comunitatea băcăuană cel mai activ voluntar al lunii octombre, în cadrul campaniei „Best Beehaviour”. Candidatul a fost nominalizat pentru spiritul de lider, adaptabilitate, pasiunea de a lucra cu oamenii, bucuria de se descoperi pe el însuşi şi determinarea de a împărtăşi experienţa acumulată. Asociaţia Un Zâmbet Bacău a reuşit să se mobilizeze pentru a doua oară în acest concurs şi să îşi susţină voluntarul care a acumulat 41 de voturi. Menţionăm că la prima ediţie, Andrei Mocanu a fost nominalizat câştigătorul concursului „Cel mai activ voluntar băcăuan al lunii septembrie”.

În perioada 4-18 noimebrie 2015, ONG-urile băcăuane au putut face nominalizări pentru titlul de cel mai activ voluntar al lunii octombrie, pentru ca ulterior, în perioada 19-26 noiembrie, utilizatorii platformei www.beestrong.ro au putut să-și voteze preferatul pentru acest titlu. În cea de-a doua ediţie au fost nominalizaţi 4 voluntari: Mirela Vrînceanu – Centrul European de Strategii Durabile, Emilian Cristea – Asociaţia Un Zâmbet Bacău, Denisa Dragomir – YouthBank Bacău, Ştefan Roman – Acţiunea 2012.

Voluntarul lunii octombrie va fi premiat în săptămâna 7 – 11 decembrie cu două abonamente la Clubul Sportiv Adamas. Emilian Cristea îşi va putea ridica premiul la sediul asociației Romanian Youth Movement for Democracy (RYMD), de pe Ion Ionescu de la Brad nr.24, împreună cu diploma de „Cel mai activ Voluntar băcăuan al lunii”.

Campania “Cel mai activ voluntar băcăuan” este organizată sub egida proiectului “strONG”, finanțat prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG din România şi se află la cea de-a doua ediţie.

Asociaţia „Romanian Youth Movement for Democracy”

Manager de proiect: Dămoc Teodora

Adresa: Str. Ion Ionescu de la Brad, nr. 24, Bacău

Tel: 0334 405 791/0744278238

 

« »