25 Oportunități | 36 Organizații

Seminar interactiv „Reintră în joc! Atelier teatral pentru sprijinirea integrării profesionale a persoanelor din grupurile vulnerabile”

Loop Operations, în calitate de partener în cadrul proiectului „Egalitate pe piaţa muncii! – Proiect pilot pentru sprijinirea persoanelor vulnerabile, implementat de eAgenţia Naţională Antidrog, anunţă organizarea în data de 26 ianuarie 2015, începând cu ora 12:00, la hotel Continental din Bucureşti, seminarului interactiv „Reintra în joc! Atelier teatral pentru sprijinirea integrării profesionale a persoanelor din grupurile vulnerabile”, ce are ca tematică dreptul la muncă al tuturor persoanelor, indiferent de mediul de provenienţă, şi modul în care percepţiile pot fi schimbate cu ajutorul celor implicaţi în proiect.

Evenimentul încurajează angajatorii din diverse domenii de activitate să integreze în echipele profesionale persoane aparţinând grupurilor de etnie romă, celor cu dizabilităţi şi persoanelor  foste dependente de droguri. Pentru atingerea acestui obiectiv, proiectul vizează calificarea unui numar de 700 persoane din categoriile vulnerabile.

La eveniment vor participa reprezentanţi ai organizaţiilor neguvernamentale, companiilor, instituţii publice cu autoritate în domeniul integrării persoanelor, aparţinând grupurilor vulnerabile, precum şi reprezentanţi ai beneficiarului şi partenerilor.

Prin acest seminar partenerii îşi propun să implice persoane cu experienţă în procesul de sensibilizare a managerilor, cu scopul de a creşte rata de  angajare a persoanelor, aparţinând grupului ţintă al proiectului.

Pentru mai multe  informaţii, dar şi pentru înscrierea în cadrul seminarului, ne puteţi contacta pe adresa de e-mail comunicare@loopoperations.ro.

Organizații

Înregistrează organizația ta pe Bee Strong

Înregistrează cont de organizație

Voluntari

Fă un profil de voluntar pe Bee Strong

Înregistrează cont de voluntar

Articol scris de Oxana Morari

Construind caractere, construim societatea.

Vezi toate articolele ale acestui autor →

« »

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Nu accept
Accept