25 Oportunități | 36 Organizații

Asociația de Tineret Onestin continuă proiectul „Onești-orășelul de poveste” cu surprize pentru copii și câteva concursuri!

Duminică, 20 decembrie 2015, începând cu ora 14:00, Asociația de Tineret Onestin va organiza un spectacol pentru copii în Parcul Municipal, la foișor.

Teatrul de păpuși va aduce zâmbete și bucurie, iar micii artiști locali vor încălzi atmosfera prin colindele lor. Nu vor lipsi personajele de poveste și nici surprizele moșului.

Povestea cuprinde și Campania umanitară, „Oneștenii sunt lângă oamenii onești”, în care spiridușii voluntari ai  acestui proiect se vor mobiliza și vor oferi pachete persoanelor nevoiașe.

Dacă vreți să vă alăturați poveștii, puteți face donații de alimente, jucării sau hăinuțe noi ce pot fi aduse la sediul Asociației de Tineret Onestin, la Graphicshop sau la Connect FM, iar pentru mai multe detalii contactați spiridușii la numerele de telefon 0748960753 și 0766591551.

De asemenea, povestea cuprinde și 2 concursuri, ce se completează reciproc: „Povestea din vitrină” și „Magie în fotografie”, unde  pot participa oneșteni de toate vârstele și pot câștiga premiile oferite de voluntari.

 „Povestea din vitrină” este un concurs în care va fi premiată cea mai creativă vitrină ce respectă tema sărbătorilor de iarnă și este semnalată de autocolantul „Fac parte din poveste”. Premiul oferit este apariția timp de o lună, în revista de publicitate locala „Best în city”, precum și un spot la Connect FM.

Concursul „Magie în fotografie” va premia cele mai reușite fotografii în care vor fi surprinse vitrinele aflate în concurs. Participanții trebuie să trimită fotografiile la adresa de e-mail onestioraseluldepoveste@gmail.com până la data de 5 ianuarie 2016.

Caștigătorul beneficiază de un curs gratuit de fotografie cu artistul oneștean Ștefan Neagu, iar în luna februarie Asociația de Tineret Onestin va organiza o expoziție de fotografie cu toate imaginile din poveste.

Sursa: http://www.onestin.ro/

Articol scris de Oxana Morari

Construind caractere, construim societatea.

Vezi toate articolele ale acestui autor →

« »