25 Oportunități | 36 Organizații

Asociația de Tineret Onestin demarează proiectul „Onești – orășelul de poveste”

Asociația de Tineret Onestin în colaborare cu Graphicshop, Primaria Municipiul Onești și radioul Connect FM organizează în perioada 15 decembrie 2015 – 15 ianuarie 2016 proiectul de voluntariat: „Onesti – orășelul de poveste”.

Proiectul este unul de suflet, născut din dorința de a ajuta și de a aduce zâmbetul pe chipul copiilor.

Povestea orășelului a început în urma cu două săptămâni, când autoritățile locale au răspuns pozitiv cererii asociației, amenajând cu iluminat festiv intrarea în Parcul municipal și foișorul acestuia.

Asociația de Tineret Onestin și-a mai dorit un „moș” pentru copii, care să le asculte dorințele, să le primească scrisorile și chiar să caute soluții pentru îndeplinirea lor.

Ideea a fost întâmpinată cu entuziasm, iar echipa de spiriduși a crescut de la o zi la alta, invitându-l pe dragul moș în diverse locații. Voi copii frumoși și veseli, nu vă sfiiți, ci duceți scrisorile moșului prin care să îi transmiți un gând frumos: o poveste, un desen, un colaj sau o poezie, cum crezi tu că te exprimi mai bine. Moșul te așteaptă cu o scrisoare de marți, 15 decembrie până duminică, 20 decembrie 2015,  între orele 17-19, în locațiile spiridușilor:

– miercuri – Băcănia Șerban;
– joi – Cafeneaua Literara;
– vineri – supermarketul Central;
– sâmbătă – Patinoar Onești;
– duminică – Primăria Municipiului Onești;

Sursa: http://www.onestin.ro/

« »