25 Oportunități | 36 Organizații

Gabriel Carnariu – singurul finalist din judeţul Bacău la categoria “Coordonatorul de Voluntari al Anului 2015”, în cadrul Galei Naţionale a Voluntarilor.

Gabriel Carnariu este singurul finalist din judeţul Bacău la categoria Coordonatorul de Voluntari al Anului 2015, în cadrul Galei Naţionale a Voluntarilor. Tânărul este primul coordonator de voluntari din cadrul Asociației Un Zâmbet Bacău. În 2015 reușit să ofere o alternativă de dezvoltării personale pentru 50 de voluntari, iar impactul asupra acestora s-a dovedit a fi benefic pentru viitorul lor, dar și pentru dezvoltarea organizațională a asociației. Gabriel Carnariu este un adevărat lider, cu inițiativă, putere de convingere, determinare, forță de muncă, o bună judecată a personalității și capacităților oamenilor, răbdare, abilități de aplanare a eventualelor conflicte. Asociația Un Zâmbet Bacău a sprijinit activitatea lui Gabriel în demararea unor activități care au avut ca scop crearea unui spațiu pentru tinerii din județul Bacău în care își pot pune în aplicare inițiativele. Primul lucru care trebuie subliniat despre Gabriel Carnariu în calitate de lider al grupului este acela de a forma o echipă de voluntari cu o motivație extraordinară. Tânărul a reușit să adune un grup de oameni de calitate, tineri dornici să producă o schimbare în comunitatea băcăuană și să urmeze o serie de principii și valori morale bine stabilite. Gabriel a dat, în mod constant, dovadă de foarte mult profesionalism, devenind un exemplu de aplicabilitate a capacităților de lider și un model demn de urmat, reușind în același timp să adune tineri de calitate ai comunității băcăuane într-o adevărată familie.
Numărul de voluntari coordonați în 2015: 50
Numărul de ore de voluntariat realizare de voluntarii coordonați în 2015: 5500

„Am avut ocazia sa lucrez îndeaproape cu Gabriel Carnariu de foarte multe ori, făcând parte atât din echipa de comunicare și PR, cât și din echipa de organizare a diverselor activități. Am observat modul său de gândire, capacitatea de responsabilizare și soluționare a problemelor și relaționarea cu ceilalți voluntari. A pornit mereu de la premisa “calitate, nu cantitate”, formând astfel o echipă foarte bine închegată de voluntari serioși, energici şi dedicați. Faptul că a reușit să reunească un grup de tineri care doresc să facă voluntariat, dovedește că Gabriel Carnariu are o serie de calități de nelipsit unui lider. Gabriel este sincer, deschis, extrem de sociabil și energic, el se distinge prin curajul de a fi el însuși în orice împrejurare, de a nu-și pierde principiile și valorile.” afirmă Adelina Sabău – voluntar Asociația Un Zâmbet Bacău.

Pe Gabriel îl puteţi susţine cu un vot, accesând linkul de mai jos:

http://www.galavoluntarilor.ro/finalist/gabriel-carnariu-723

« »

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Nu accept
Accept