25 Oportunități | 36 Organizații

“Hai sa jucărim !”, ediția a doua

Ideile bune fac față cu brio probei timpului. Așa că, la un an distanță de la prima ediție, care s-a dovedit un real succes, proiectul “Hai să jucărim!” bate din nou la ușa Sălii Sporturilor și, evident, la inimile băcăuanilor.

Astfel, pe data de 17 decembrie, toți pasionații de sport- și nu numai- care vor asista la meciul retur din “optimile” Cupei CEV la volei feminin Știința Bacău- Spartak Subotica sunt rugați să se prezinte la Sală cu o jucărie din pluș. Jucăriile vor fi aruncate pe teren în pauza dintre două seturi, urmând să fie colectate de organizatori și donate ulterior copiilor din centrele instituționale sau din familiile cu posibilități materiale reduse.

Ca și în 2015, când plușurile au fost aruncate pe teren la meciul de handbal masculin dintre Știința MD și CSM București, proiectul “Hai să jucărim” este coordonat de Horia Alexoae (devenit, între timp, student la Universitatea “Vasile Alecsandri”) și Ștefan Avram, elev în clasa a XII-a la Colegiul Național “Ferdinand I”. “Parteneri oficiali sunt cei din familia Rotary: Rotary, Rotaract, Interact și Inner Wheel. Ni s-au alăturat, totodată, și cei de la Eminența Pro Vrânceanu și organizația Neamunit, însa lista rămâne deschisă”, a precizat Ștefan Avram.“Sperăm ca și în acest an băcăuanii să susțină proiectul nostru, astfel încât să putem face cu toții ceva mai frumoase sărbătorile unor copii nevoiași”, a declarat Horia Alexoae.

Parteneri media ai proiectului “Hai sa jucărim” sunt Deșteptarea și Sport.Bacaul.ro.

Sursa: Deșteptarea.ro

« »