25 Oportunități | 36 Organizații

Asociația Betania organizează o masă rotundă pentru a planifica un eveniment de Ziua Conștientizării a Autismului

 

Pe data de 2 aprilie 2016 va fi celebrată a opta aniversare a Zilei de Conștientizare a Autismului. În fiecare an, organizațiile din toata lumea care au ca obiect de activitate problema autismului marchează ziua prin evenimente și activități specifice referitoare la creșterea gradului de conștientizare a acestor tulburări de dezvoltare.

Pentru că fiecare dintre noi poate aduce un plus de originalitate, gândind o acțiune cu un impact cât mai mare asupra comunității, Asociația Betania invită la o masă rotundă reprezentanți ai organizațiilor, instituțiilor, fundații, centre de stat sau private, care au ca interes problema persoanelor cu tulburări de spectru autist, în scopul găsirii celor mai bune soluții. Astfel, cu ajutorul celor implicați, ziua de 2 aprilie 2016 va fi sărbătorită într-un mod memorabil în Bacău!

Întâlnirea va avea loc la Centrul Delfinul, Asociația Betania, str. Nordului 19, Bacău, luni, 15 februarie 2016, ora 14.00.

Pentru confirmare vă rugăm sa ne contactați la telefon 0234 586.402 / 0751 185.899 sau e-mail delfin@asociatiabetania.ro

« »

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Nu accept
Accept