25 Oportunități | 36 Organizații

Asociația Valoare Plus organizează conferința “Rezoluţii – de la intenţie la reuşită”

Duminică pe data de 31 ianuarie 2016, ora 17:00, Asociaţia Valoare Plus vă invită la conferinţa publică din Iaşi cu tema “Rezoluţii – de la intenţie la reuşită” unde va vorbi George Ray.

George Ray – A absolvit Clemson University (1970), Colegiul de Drept din Boston (1975) şi Seminarul Teologic Gordon-Conwell în 1982. George Ray a profesat avocatura în Judge Advocate General Corps. În prezent este Pastorul Senior al Bisericii Trinity Evangelical din North Reading, Massachusetts.
George Ray este, de asemenea, Preşedintele Organizaţiei Eastern Europe Ministry Fund.

Printre invitaţi la această conferinţă se numără şi:

Cristian Muraru – Compozitor și interpret de muzică cu numeroase albume, Chris are o bogată discografie și multe concerte în România și Europa. Mai multe informații pe www.rochris.ro
Crista Căpuşan – Locuiește în Cluj-Napoca, a absolvit Academia de Muzică “Gheorghe Dima”, și împreună cu sora ei, Ami au lansat mai multe albume. Mai multe informații pe https://www.facebook.com/crista.capusan
Estera Costea – o voce caldă și puternică în același timp.

Conferinţa se va desfăşura la Casa de cultură Mihai Ursachi, Iaşi între orele 17:00 – 19:00 și va fi susţinută în limba engleză cu traducere în limba română. Evenimentul este gratuit şi se adresează tuturor celor care aspiră să se dezvolte personal.

Pe parcursul conferinţei fumatul este interzis.

Sursă: www.valoareplus.ro

« »

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Nu accept
Accept