25 Oportunități | 36 Organizații

Caravana Excellency în parteneriat cu Asociația Onestin desfășoară un curs de formator

Caravana Excellency în parteneriat cu Asociația Onestin pornește în noul an la Onești. Unul dintre cursurile care se vor desfășura în primele zile ale anului este cel de Formator, Cod COR 242401. Cursul se va desfășura la sediul Asociației de Tineret Onestin pe Bulevardul Republicii 43, 601129, Onești în perioada 11-15 ianuarie, de la ora 17.00 până la ora 21.00.

Și tu ai putea fi cursant dacă îndeplinești 3 mari condiții:

1. Să ai studii superioare (în orice alt caz vei primi o adeverință care atestă absolvirea cursului)
2. Să fii disponibil în perioada cursului.
3. Să-ți dorești acest curs.

Cui se adresează acest curs?

 Acest curs se adresează, în primul rând, tuturor celor care vor la rândul lor să predea către adulți diferite cursuri (de la cosmetică la public speaking). Apoi se adresează tuturor celor care au nevoie de credite pentru evoluția profesională (profesori, medici etc). Nu în ultimul rând, cursul se adresează tuturor celor care vor să-și învingă teama de a vorbi în public.
Un ultim argument, Oneștiul este singura localitate din România care va beneficia de un preț special, 450 de lei în loc de 1200 de lei.

Diplomele sunt eliberate de Autoritatea Națională Pentru Calificări și au antetele Ministerului Educației și Cercetării Științifice și Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale.
Înscrierile se fac la adresa office@excellency.ro

Sursă:aici

« »