25 Oportunități | 36 Organizații

Studenții pot participa la o simulare ONU, la București

Studenții interesați de a participa în cadrul unei simulări ONU se pot înregistra până pe 29 februarie pentru a lua parte la simularea organizată în luna martie la București.

Conferința BISMUN 2016 este o simulare academică a procesului instituțional al Organizației Națiunilor Unite, ținută în limba engleză și organizată de UN Youth Association of Romania.

Conferința se află deja la a opta ediție și va avea loc în perioada 23-28 martie, 2016 la Palatul Parlamentului de la București. Simularea va viza anumite departamente ale Națiunilor Unite.

Proiectul reunește anual peste 200 de participanți din Europa, dar și din întreaga lume. Tema abordată anul acesta va fi: „United against Terrorism, Reaching Global Consensus”. Obiectivul general este de a contura importanța cooperării în numele unui obiectiv comun și de a conștientiza faptul că terorismul reprezintă o amenințare serioasă în prezent. În acest context, la această ediție se va simula și un departament care nu a mai fost simulat până acum – Comitetul Anti-terorism.

La conferință pot participa tineri cu vârsta de peste 18 ani, interesați de simulările ONU, relații internaționale și dezvoltare durabilă. De asemenea, sunt necesare vorbirea fluentă a limbii engleze, disponibilitatea participării pe durata întregului eveniment și entiziasm.

Costuri

Pentru înregistrarea timpurie (până la 31 ianuarie):

100 de euro – fără cazare;
140 de euro – cu cazare (Căminul Academiei de Studii Economice)
210 euro – cu cazare (Hotel Razvan)

Pentru înregistrarea târzie (până la 29 februarie):

120 de euro – fără cazare;
160 de euro – cu cazare (Căminul Academiei de Studii Economice)

 Ziua de vizită

30 de euro (Cazare la Căminul Academiei de Studii Economice)
75 de euro (Cazare la Hotel Razvan)

Pachetul social cuprinde:

25 de euro (cu cină inclusă și Club Night)
15 euro (cu cină inclusă)
12 euro (Club Night)

Taxa de participare include:

Cazare, patru prânzuri, pauze de cafea, pachet de întâmpinare, acces la diferite evenimente, certificate de participare.

Pentru înregistrare, accesează site-ul oficial.

Sursa: aici

« »