25 Oportunități | 36 Organizații

Training „Managementul voluntarilor” pentru coordonatorii de voluntari din organizațiile băcăuane. 12-14 februarie, Slănic Moldova, județul Bacău

Asociaţia Romanian Youth Movement for Democracy (RYMD) organizează, în perioada 12-14 februarie 2016, la Slănic Moldova, training-ul „Managementul Voluntarilor”.

Trainingul se adresează persoanelor care lucrează direct cu voluntarii şi doresc să afle care sunt secretele ce asigură succesul muncii în acest domeniu.

Cu sprijinul trainerului Radu Cicerone Busuioc, din partea Iniţiativei Tinerilor pentru Modernizarea României, 15 reprezentanţi ai organizaţiilor nonguvernamentale din judeţul Bacău, vor învăţa, pe parcursul celor 3 zile, să îşi dezvolte o strategie privind managementul voluntarilor, să înţeleagă care este rolul voluntarilor în organizaţiile lor şi ce atitudine trebuie să adopte ca să asigure o relaţie eficientă voluntar-organizație. De asemenea, aceştia vor afla cum să valorifice activităţile voluntarilor astfel încât să asigure un nivel optim al motivaţiei.

Aspecte logistice:

Evenimentul va avea loc la Slănic Moldova, județul Bacău. Locația exactă va fi comunicată ulterior.

Participanţii vor avea masa şi cazarea asigurate de către organizatori, cheltuielile de transport reprezentând cofinanţarea fiecărui participant la acestă sesiune de training.

Condiţii de participare:

Pentru a participa la acest training, trimite-ne CV-ul însoțit de o scrisoare de motivaţie în care să ne spui de ce vrei să participi la training și cum crezi că te vor ajuta pe viitor informațiile obținute pe adresa teodora.damoc@rymd.ro

Pe 8 februarie Asociația Romanian Youth Movement for Democracy va anunța persoanele selectate pentru a participa la training.

 

Trainingul „Managementul Voluntarilor” este un eveniment organizat sub egida proiectului „strONG” – ONG-uri puternice pentru Bacău, finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG din România.

 

Articol scris de Oxana Morari

Construind caractere, construim societatea.

Vezi toate articolele ale acestui autor →

« »