25 Oportunități | 36 Organizații

EcoVisio demarează un proiect pentru tinerii creativi, interesați de dezvoltare durabilă

EcoVisio demarează un nou an de educație ecologică și acțiuni sociale, implimentând programul activEco 2016. Scopul programului este împuternicirea tinerilor creativi şi motivaţi din Moldova, precum și din regiunile României și Ucrainei care se mărginesc cu Moldova, prin consolidarea propriilor capacităţi de a-şi îndrepta energia în realizarea tranziţiei Republicii Moldova spre un trai mai durabil.

Participanții la proiectul activEco vor lua parte la umătoarele 3 seminare:

  • Seminarul de Impuls-mai;
  • Seminarul pentru dezvoltarea proiectului-iulie;
  • Seminarul de Reflecție-octombrie;

Pentru a participa la acest proiect sunt invitați reprezentanți ai diferitor sfere de activitate din Republica Moldova, precum și din regiunile vecine-România și Ucraina.

Eligibilitate

Dacă ai între 18-27 de ani, ești entuziasmat de tema dezvoltării durabile și vrei să schimbi ceva în regiunea/comunitatea ta, atunci completează formularul de înregistrare până la data de 31 martie, pe pagina https://goo.gl/Lvkz7n .

Acest program ajută la conștientizarea problemelor de mediu și la găsirea soluțiilor care ar îmbunătăți situația în comunitatea/regiunea Dvs. Împreună cu membrii Asociației activEco veți descoperi soluțiile în timpul seminarului de impuls și, de asemenea, veți avea ocazia să găsiți căi simple de motivare a societății civile. La sfârșitul programului veți putea să realizați propriul vostru proiect.

Mai multe detalii găsiți aici: http://activeco-program.org/

Sursa: Facebook

« »