25 Oportunități | 36 Organizații

ADA organizează consultări destinate tinerilor pe tema politicilor locale de tineret

   Asociația pentru Dezvoltare Activă, alături de Asociația Un Zâmbet Bacău și Universitatea George Bacovia, vă invită să participați la prima activitate din seria de consultări destinate tinerilor din cadrul proiectului Acting European 3, ce se va desfășura în zilele de 8 și 9 februarie 2016, între orele 11.00-16.00, în Clubul Studenților din incinta Universității George Bacovia.
Prin seria de consultări urmărim să facilităm spațiul necesar dezbaterilor și colaborării dintre tineri, lucrători de tineret și responsabilii pentru politici de tineret în vederea dezvoltării unui sistem activ de promovare și susținere a voluntariatului la nivel interjudețean. Printre temele abordate se vor număra: politicile locale de tineret (identificarea problemelor existente și planificarea unor soluții concrete), relația dintre ONG-uri și autoritățile publice, școli și mass media, susținerea și dezvoltarea voluntariatului, nevoi de dezvoltare organizațională ale asociațiilor băcăuane, etc.
Activitatea este împărțită în patru sesiuni de lucru: în prima zi, o activitate de Open Space – pentru identificarea problemelor și nevoilor și o Cafenea publică pentru identificarea soluțiilor; în a doua zi, o masă rotundă în cadrul căreia va fi dezbătută importanța voluntariatului și cetățeniei europene în politicile locale și județene de tineret, urmată de un laborator de idei pentru pentru promovarea importanței voluntariatului și cetățeniei europene în politicile de tineret.
 Programul activității de consultare:
Ziua I (08/02/2016)
Activitatea de OpenSpace: 11:00 – 13:00; Coffee break: 13:00 – 13:30; Cafeneaua publică: 13:30 – 16:00
Ziua II (09/02/2016): Masa rotunda: 11:00 – 13:00; Coffee break: 13:00 – 13:30; Laborator de idei: 13:30 – 16:00 Înscrierile se fac pe site-ul proiectului: http://actingeuropean.ro/consultari/

Sursa: Facebook

« »

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Nu accept
Accept