25 Oportunități | 36 Organizații

ONG-urile băcăuane sunt invitate să participe la workshop-ul de „Dezvoltare de Parteneriate”, 5-6 martie, Bacău

Asociaţia Romanian Youth Movement for Democracy (RYMD) organizează, în perioada  5-6 martie 2016, la Bacău, workshopul „Dezvoltare de parteneriate”.

Worshopul se adresează persoanelor care lucrează  în sectorul non-guvernamental de la nivelul județului Bacău şi doresc să afle care sunt secretele ce asigură dezvoltarea de parteneriate de succes și redactarea de proiecte viabile pentru comunitatea băcăuană.

Cu sprijinul trainerului Andreea Iosub, din partea ADDO Consult Group, 20 reprezentanţi din cadrul a 10 ONG-uri băcăuane din judeţul Bacău, vor învăţa, pe parcursul celor 2  zile, să îşi identifice parteneri viabili pentru viitoarele proiecte, dar și despre metode de redactare a unui proiect în parteneriat.

Aspecte logistice:

Evenimentul va avea loc la Bacău. Locația exactă va fi comunicată ulterior.

Participanţii care nu sunt din orașul Bacău vor avea cazarea asigurată de către organizatori, cheltuielile de transport reprezentând cofinanţarea fiecărui participant la acestă sesiune de training. Participanții din Bacău vor avea asigurate pauzele de cafea, masa de prânz și cina.

Condiţii de participare:

Pentru a participa la acest training, completează formularul de înscriere de mai jos.

Pe data de 3 martie, Asociația Romanian Youth Movement for Democracy va anunța persoanele selectate pentru a participa la training.

Worshopul „Dezvoltarea de parteneriate” este un eveniment organizat sub egida proiectului „strONG” – ONG-uri puternice pentru Bacău, finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG din România.

 

Câmpurile cu simbolul * sunt obligatorii
« »