25 Oportunități | 36 Organizații

ONG-urile pot beneficia gratis de serviciile oferite de CMON

Circa 10% din ONG-urile românești dispar anual. Pentru că împreună învățăm cel mai bine, unii de la alții și din experiențele celorlalte organizații, Asociația Young Initiative împreună cu ASE București și Federația VOLUM s-au gândit să construiască o comunitate a managerilor de ONG-uri din România, astfel au pus bazele Centrului pentru Managementul Organizațiilor Nonprofit (CMON).

Proiectul este finanțat prin Granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România. Cu sprijinul acestei finanțări, echipa va pune la dispoziție instrumente inovative și ușor accesibile care te vor ajuta să îți dezvolți ONG-ul, să îți îmbunătățești cunoștințele de management a unei organizații nonprofit sau a unei părți specifice a acesteia și să cunoști alți manageri de ONG-uri din țară.

 CMON oferă următoarele servicii gratuite pentru  membrii Centrului:

Spațiu gratuit pentru evenimente

Poți închiria gratuit spațiul CMON pentru evenimente și întâlniri ale ONG-ului tău.

Training-uri și seminarii

Echipa organizează 6 cursuri de recrutare, selecție și managementul voluntarilor, plus 6 seminarii tematice de tip peer-to-peer learning.

Curs online MOOC

În iarna 2016 va fi lansat primul curs online inovativ în format MOOC cu tematica “Managementul sustenabil al organizației nonprofit”.

Biblioteca ONG

Prima bibliotecă ONG din București te așteaptă cu peste 100 de volume.

 Serviciile CMON sunt gândite în așa fel încât să asigure un acces cât mai larg, indiferent de locația sau tipul de activitate al ONG-ului tău.

Sursa: www.management-ong.ro

« »