25 Oportunități | 36 Organizații

Asociația “Clubul Expresia Ideii” organizează concursul “Poezia Paştelui”

Concursul Internaṭional de Poezie “Poezia Paştelui” se va desfãṣura online, în perioada 3-16 aprilie 2016, pe pagina Revistei “Expresia Ideii” ṣi are ca temă principală Sărbătorile Pascale. Concursul “Poezia Paştelui” este iniṭiat de cãtre Asociaṭia culturalã “Clubul Expresia Ideii”, Oneṣti ṣi va fi moderat de către administratorii Revistei “Expresia Ideii” Izabela Tănase ṣi Vasile Ruseti.

Regulamentul concursului:

– La concurs pot participa poeṭi români de pretutindeni cu vârsta peste 10 ani;
– Un autor poate participa cu o singură poezie personală  pe tema Sărbătorilor Pascale;
– Înscrierea în concurs se realizează automat, prin simpla postare în pagina online a revistei;
– Textele participante în concurs trebuie să fie scrise cu diacritice şi corecte ortografic şi gramatical;
– Fiecare participant va lectura obligatoriu creaṭiile tuturor celorlaṭi autori înscriși, le va comenta ṣi va da un “like” poeziilor pe care le-a apreciat în mod deosebit;
– Autorii își vor semna poemul participant în concurs cu adevaratul lor nume (nu cu pseudonimul Facebook) precizând vârsta, localitatea și judeṭul de provenienṭă (eventual țara, dacă provin din diasporă)


Câştigătorii vor fi anunţaţi în perioada 23-25 aprilie 2016, pe pagina virtuală a Revistei. Aceștia vor primi o diplomă virtuală, vor fi publicaţi în noul numar al Revistei “Expresia Ideii” şi evidenṭiaṭi în alte publicații de literatură ṣi de cultură.
Detalii suplimentare puteṭi obṭine prin mesaj privat pe Facebook, adresat administratorilor Revistei “Expresia  Ideii” sau pe adresa expresiaideii@yahoo.com.

Susa: www.facebook.com

« »

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Nu accept
Accept