25 Oportunități | 36 Organizații

Băcăuanii sunt invitați să ia parte la curățenia de primăvară de la Casa Memorială “Nicu Enea”, 11 martie 2016

Odată cu venirea primăverii, Romanian Youth Movement for Democracy (RYMD) vă invită să vă treziți spiritul civic și să participați la curățenia de primavară la Casa Memorială “Nicu Enea”. Acțiunea  va avea loc vineri, 11 martie, începând cu ora 14:30, pe strada Nicu Enea nr.31.

Prin acest eveniment ne propunem să atragem atenția opiniei publice asupra situației monumentelor culturale și de a stârni curiozitatea băcăuanilor cu privire la trecutul cultural și istoric al orașului. Participanți la acest eveniment vor putea beneficia de un tur gratuit al casei memoriale “Nicu Enea”, ocazie cu care vor  pătrunde în lumea fascinantă faimosului pictor băcăuan.

Curățenia de primăvară va continua cu amenjarea grădinii din curtea casei-muzeu și a spațiului de afișare din față. Organizatorii vor pune la dispoziția participanților mănuși și saci pentru colectarea deșeurilor și materialele necesare amenajării (vopsea, smirgel, spaclu, pensule de vopsit mari,flori, saci de gunoi și mănuși).

Persoanele interesate să participe la acest eveniment sunt rugate să trimită un email la adresa teodora.damoc@rymd.ro sau să sune la numărul de telefon:0744278238.

Acțiunea „Curățenia de primavară la Casa Memorială “Nicu Enea” este organizată sub egida proiectului „strONG”, finanțat prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România.

« »