25 Oportunități | 36 Organizații

Gala Premiilor Comunității Băcăuane, ediția a XV-a

    Fundația de Sprijin Comunitar invită băcăuanii să participe la  Gala Premiilor Comunității Băcăuane, eveniment caritabil de top ce reunește anual 250 de personalități și membri marcanți ai comunității de afaceri și ai societății civile locale, care va avea loc pe 19 mai 2016, începând cu ora 18:00, la Pavilionul de evenimente Levisticum.
Echipa vă  invită  să faceți parte din marea familie a celor care înțeleg cât de important este să-ți oferi contribuția la construirea unei comunități sănătoase și unui mediu social echitabil, benefic atât celor prosperi cât și categoriilor defavorizate.
   De 15 ani Gala Premiilor Comunității Băcăuane evidențiază și recunoaște public eforturile făcute de persoane, firme, ONG-uri și instituții publice pentru dezvoltarea comunității locale și pentru implicare socială.
In același timp, Gala urmărește strângerea de fonduri pentru susținerea programelor sociale, medicale și educaționale ale FSC adresate unui număr de peste 6.000 beneficiari din județul Bacău. 
Pentru companii și oameni de afaceri evenimentul reprezintă o extraordinară ocazie de:
  •     a susține financiar programele socio-medicale adresate celor mai săraci copii și bătrâni din județul Bacău;
  •    a vă promova și a petrece o seară deosebită alături de elita spiritului caritabil din comunitatea băcăuană, personalități și membrii marcanți ai comunității de afaceri și ai societății civile.
Obiectivul Galei din acest an:
Incasările şi fondurile obţinute la acest eveniment sunt destinate susținerii programelor sociale oferite de FSC unui număr de peste 900 de copii și peste 1000 vârstnici din zonele rurale extrem de sărace ale județului Bacău. Pentru ei zilele sunt lipsite de culoare, își trăiesc viața în umbra cenușie a lipsurilor de tot felul, a inegalității șanselor, a bolii și suferinței.
« »