25 Oportunități | 36 Organizații

Participă la un forum pentru tinerii profesioniști în Croația

Tinerii profesioniști care au între 25 și 35 de ani pot participa la cea de-a doua ediție a forumului „Euro Lab” care se va desfășura în perioada 21-24 iulie în Croația, la Zagreb și Vukovar.

Forumul este o platformă de comunicare și schimb de experiență între tineri profesioniști din Europa ce activează în diverse domenii: administrație publică, business, ONG-uri, universități.

Pe lângă activitățile dedicate forumului, experiența va cuprinde și excursii tematice în locuri de importanță istorică din Croația.

Pentru a participa trebuie să te alături unuia din workshopurile disponibile:

  • Wars After 1989 – Is There a Chance for Reconciliation?
  • Brave New Media – A Jilted Generation;
  • Refugees (Un)Welcome – Caught in a Trafficking Jam;
  • Social Entrepreneurship – Rooted in Community.

Fiecare din acestea va fi coordonat de către un mentor.

În timpul workshopurilor participanții vor elabora idei de proiecte. Cele care se vor dovedi cele mai bune, vor fi premiate cu granturi pentru a fi implementate.

Rezultatele vor fi prezentate la cea de-a șaptea Adunare Generală a societății civile UE – Rusia ce va avea loc în perioada 1-3 februarie 2017.

Toate costurile legate de participare, cazare și alimentare vor fi acoperite de către organizatori. Participanții vor fi responsabili doar de călătoria internațională.

Pentru înregistrare completează acest formular până pe 1 mai 2016. Rezultatele selecției vor fi făcute publice până la 16 mai 2016.

Mai multe detalii și informații despre acest program puteți afla accesând pagina web oficială.

Sursa: www.diez.md

« »