25 Oportunități | 36 Organizații

Studenții pot câștiga o bursă pentru a merge la o școală de vară în Austria

Studenții din întreaga lume își pot lărgi sfera de cunoștințe și abilități, participând în cadrul unei școli de vară la Carinthia, Austria în perioada 30 iunie – 10 iulie, 2016.

Ideea școlii de vară este de a reuni studenți din întreaga Europă pentru a face schimb de idei și experiențe cu studenții austrieci. Programul școlii de vară durează zece zile și este centrat pe discipline relaționate cu  domeniile: management inovațional și antreprenoriat, design urban, arhitectură, turism și infrastructură. Studenților participanți li se va oferi posibilitatea să lucreze și să învețe într-un mediu academic internațional.

Eligibilitate

Pot participa studenți care fie sunt la jumătatea studiilor lor sau au absolvit recent universitatea și vor să-și îmbogățească cunoștințele. Un mare accent se va pune pe motivația pe care fiecare candidat trebuie să o scrie pentru a-și argumenta dorința de a lua parte în acest proiect.

Astfel, cerințele pentru înregistrare sunt:

# CV

# Scrisoare de motivare

# Formular de înregistrare

#Costuri

Pentru toți participanții selectați se oferă o bursă ce acoperă 70 % din costurile taxei de participare (850 de euro). Aici intră: programul academic, materiale necesare, cazare. Cu toate acestea contribuția fiecărui student trebuie să fie 350 de euro, ceea ce reprezintă celelalte 3o %. Costurile de călătorie și alte costuri personale vor fi achitate, de asemenea, de către student. În cazul necesității unei vize, organizatorii te vor ajuta cu toate procedurile necesare pentru a o putea obține.

Termenul limită de înregistrare este 21 martie 2016. Participanții selectați vor fi anunțați până pe 28 martie. Următoarea etapă de selecție va consta dintr-un interviu pe Skype.

Pentru alte detalii puteți vizita site-ul oficial.

Sursa: www.diez.md

« »