25 Oportunități | 36 Organizații

Vernisaj la Onești: “Despre EA în feluri NOI!”

Joi, 17 martie 2016, la ora 18:00, Cafeneaua Literară va găzdui  20 de lucrări  a 9 artiști plastici în cadrul evenimentului “Despre EA în feluri NOI!”. Într-un spațiu noncomformist pentru un vernisaj, dar prietenos, la o cafea sau un ceai, vă vor aștepta la o discuție pe tema femeii: Anca Mahrus, Beatris Pașoi, Cristina Dohotaru, Elena Dinga, Irina Popa, Lică Chițcan, Silviu Postovaru, Victor Geamăn și Alina Cornaci.

Titlul, inspirat și original, a fost ales de una dintre participantele la prima ediție a evenimentului, Diana Croitoru, tănără actriță cu mult potențial artistic, câștigătoare a premiului oferit de revista Yorick în cadrul Galei HOP și a Marelui Premiu „Ștefan Iordache”.

Prima ediție a expoziției a avut loc pe data de 12 martie 2015, la Biblioteca Municipală “Radu Rosetti” Onești. Ideea de a da șansa unor oameni talentați să-și spună povestea public a făcut-o pe Olga Gertruda Caitar, inițiatoarea și organizatoarea primei ediții, să reunească 14 artiști, unii aflați la început de drum, alții membrii consacrați ai Uniunii Artiștilor Plastici.

Anul acesta, alte povești despre EA, în feluri NOI, vor putea fi văzute grație profesoarei Alina Cornaci-Pistea, organizatoarea celei de-a doua ediții.

Sursa foto: aici

Sursa info. www.onestin.ro

« »