25 Oportunități | 36 Organizații

Asociaţia „Există o şansă” organizează conferința de închidere a proiectului „CERT, o şansă pentru tine! – Centrul de Resurse pentru Tineret”

Asociaţia „Există o şansă” vă invită la conferinţa de închidere şi prezentare a rezultatelor finale ale proiectului „CERT, o şansă pentru tine! – Centrul de Resurse pentru Tineret”, finanţat prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Lucrările conferinţei se vor desfăşura joi, 21 aprilie 2016, începând cu ora 11.00, în amfiteatrul Colegiului Tehnic „Ion Borcea” Buhuşi, după primirea şi înregistrarea participanţilor (începând cu ora 10.00- 10.30) la sediul Centrului de Resurse pentru Tineret, situat în imediata vecinătate a Colegiului Tehnic „Ion Borcea”, în str. Tineretului, Bl. 24 (I) parter (hol Cinematograf Victoria).

Agenda evenimentului:

10.00-10.30 •

Înregistrarea participanților- Sediul CERT- str. Tineretului Bl. 24 (I) parter (hol Cinematograf Victoria).

• Vizionarea expoziției de obiecte realizate în cadrul Atelierului de Meșteșuguri prin implicarea voluntarilor și coordonatorilor activității.

11.00-11.30 •

Prezentarea rezultatelor proiectului „CERT, o şansă pentru tine! – Centrul de Resurse pentru Tineret” și a ghidului de bune practici „Voluntariat și implicare, învățare și promovare a cetățeniei active”.

11,30- 12.00 •

Prezentarea voluntarilor și activității voluntarilor înscriși în proiect.

12.00-12,15 •

Acordarea diplomelor de recunoaștere pentru școlile pilot, susținătoare în implementarea proiectului CERT și distribuirea ghidului de bune practici.

12.15-12.30.

Cuvântul participanților. Concluzii.

Pentru buna organizare a evenimentului şi pregătirea mapelor pentru participanţi, vă rugăm să confirmaţi participarea la eveniment până miercuri, 20.04.2016, ora 15.00, la adresa de e-mail: contact@existaosansa.ro.

« »

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Nu accept
Accept