25 Oportunități | 36 Organizații

Asociația pentru Dezvoltare Activă organizează evenimentul Yuri’s Night Bacău

Asociația pentru Dezvoltare Activă (ADA) vă invită să participați la un eveniment organizat în premieră în Bacău: Yuri’s Night,  luni, 11 aprilie 2016, la Manhattan Pub, începând cu ora 18:00.

Ce este Yuri’s Night?

Evenimentul Yuri’s Night își propune celebrarea trecutului, prezentului și viitorului omului în spațiu. La nivel global, sunt organizate petreceri și evenimente în luna aprilie, în comemorarea lui Yuri Gagarin, primul om care a călătorit în spațiu pe data de 12 aprilie 1961, și pentru inaugurarea primei nave spațiale, Space Shuttle, pe data de 12 aprilie 1981.
Evenimentele Yuri’s Night combină petreceri cu tematica spațiului, cu elemente educative și informaționale despre Univers și călătoriile în spațiu. În prezent, sunt organizate anual peste 500 de evenimente în peste 70 de țări, de către universități, școli, muzee, sau organizații precum NASA și ESA.

Ce se va întâmpla la Yuri’s Night Bacău?

Asociația pentru Dezvoltare Activă Bacău vă propune o seară cu tematică, luni, 11 aprilie 2016, la Manhattan Pub, începând cu ora 18:00. Seara va începe cu o prezentare a conceptului Yuri’s Night, dar și prezentări tematice și un concurs interactiv despre Univers, iar în final participanții vor viziona un film pe tema spațiului.

Important: Consumația (de la bar) va fi suportată de fiecare participant în parte. Prin participarea la eveniment fiecare participant își asumă o consumație minimă de 5 lei.

Pentru mai multe informații și pentru a confirma prezența dumneavoastră, puteți contacta organizatorii pe adresa de mail: yurisnight.bacau@gmail.com sau telefonic:
Bianca Butacu 0722 343 413
Istrate Stefan 0747 277 560
dfr

Sursa: www.facebook.com

« »