25 Oportunități | 36 Organizații

În Bacău vor avea loc preselecții pentru proiectul „Tabăra de Film”

Dacă ești talentat, știi să cânți, să dansezi sau ești pasionat de actorie și ai între 9 și 18 ani, atunci organizatorii proiectului Tabără de film” te așteaptă luni, 18 aprilie 2016, începând cu ora 12.00, la Palatul Copiilor din Bacău, unde vor avea loc preselecțiile celei de a VI-a ediție a proiectului.

Proiectul Tabăra de Film” este inițiat și dezvoltat de Asociația pentru Sprijinirea și Promovarea Filmului Românesc (ROMfilmsupport) împreună cu Dream Media Production, co-producător fiind Radio România prin Radio România Regional. De asemenea, Tabăra de Film” este un proiect sprijinit de Ministerul Educației și Cercetării Științifice împreună cu Ministerul Educației al Republicii Moldova, partener media fiind Apropo TV.

Înscrierea la preselecții :

Înscrierea se face în ziua preselecției prin completarea unui formular înainte de a intra în sală, dar este recomandat să trimiteți un e-mail cu informațiile de contact, în ce oraș veți participa la preselecții și pentru ce probă de talent va-ți pregătit, pe adresa office@tabatadfilm.ro
Nu este necesară înscrierea on-line. și, de asemenea, nu se percepe taxă de participare la preselecțiile din România.

Probe preselecții ediția 2016

Proba de dicție
Testarea pentru proba de dicție se poate realiza prin discuțiile libere avute în fața juriului sau prin citirea la prima vedere a unor exerciții de dicție impuse.

Proba de improvizație
Improvizația presupune adaptarea spontană a participantului (pe baza folosirii unor cuvinte date de juriu) la situații reale sau imaginare, la propuneri de spațiu sau situații, relații și interacțiuni cu ceilalți participanți la preselecții.

Proba de talent (actorie, canto vocal/instrumental, dans etc.)
Prin această probă fiecare participant la preselecție trebuie să demonstreze juriului talentul său.
De exemplu, dacă veți opta pentru actorie trebuie să prezentați un monolog, o fabulă sau un alt moment artistic.
Pentru proba de talent muzical, dacă veți opta pentru canto va trebui să veniți cu un negativ (pe CD sau stick USB), dacă veți opta pentru un instrument, organizatorii recomandă să veniți cu instrumentul vostru, iar în situația în care instrumentul e prea voluminos sau nu se poate deplasa, trebuie să anunțați pe adresa de mail office@tabaradefilm.ro  înainte cu cel puțin 3 zile pentru a ca echipa să se asigure că instrumentul există în sala de preselecție.
Pentru proba de dans, participanții au nevoie de acompaniamentul muzical (piesa) înregistrat pe un CD sau pe un Stick USB.

Mai multe informații pe http://www.tabaradefilm.ro/Preselectii-editia-2016 sau la prof. Claudiu Filip și Emil Iftimie – Palatul Copiilor Bacău

Sursa: www.facebook.com

« »