25 Oportunități | 36 Organizații

Participă la o vizită de studiu în Bruxelles, organizată de Institutul Qvorum

Institutul Qvorum alături de Wilfried Martens Centre for European Studies organizează a X a ediție a programului de pregătire şi networking în domeniul afacerilor europene unic în România, în cadrul unei vizite de studiu la Bruxelles.

Participă la vizita de studiu la Bruxelles ce va avea loc în perioada 20-23 iunie 2016! Evenimentul va fi dedicat subiectelor ce țin de domeniul energiei și al comerțului. În cadrul acestui proiect vei participa la o serie de întâlniri de lucru cu reprezentanți ai companiilor de public affairs și PR, ai industriilor de resort, cercetători din zona think tankurilor, funcționari publici europeni și europarlamentari. Vor fi abordate teme ce țin de politicile de energie ale Statelor Membre și Uniunea Energetică, metode tradiționale și alternative de producere a energiei, relațiile UE-Rusia, Tratatul Transatlantic pentru Comert și Investiții – impactul adoptării acordului asupra Uniunii Energetice.

Experții internaționali îți vor explica personal care este rolul stakeholderilor în definirea politicilor europene și-ți vor împărtăși din cunoștințele și experiența lor!

De ce să participi?

Birocrație, reglementări complexe și foarte mulți termeni tehnici – toate vizita bxl 2acestea pot defini contextul instituțional european. Dar de ce te-ar interesa să cunoaști regulile acestui joc? Răspunsul, paradoxal, e foarte simplu: pentru că te afectează direct! De exemplu, cuantumul, structura și destinația fondurilor europene la care România are acces în perioada 2014-2019 a fost stabilit la Bruxelles. De asemenea, alte două mari proiecte pentru care România a primit finanțări strategice de la UE sunt: Laserul de la Măgurele (septembrie 2012, 180 milioane de Euro) și interconectorul de gaze naturale BRUA (februarie 2016, 180 milioane de Euro) care unește Bulgaria, România, Ungaria și Austria.

Înscrie-te la această vizită de studiu de la Bruxelles și vei dobândi:

  • Contacte directe cu experți de la nivel european, companii de public affairs și PR, reprezentanți ai industriilor de resort, europarlamentari – persoane cheie din sfera ta de interes!
  • Cunoștinte aprofundate privind cele mai dezbătute subiecte de la nivel european!
  • Informații pragmatice care iți pot aduce avantaje competitive!
  • O nouă perspectivă asupra mediului de afaceri european și impactul acestuia asupra domeniului tău de activitate!
  • Abilitățile de a înțelege mediul profesionist de la Bruxelles și de a profita de oportunitățile pe care ți le oferă!
  • Acces la un program de pregătire pe care nu îl mai întâlnești pe piața din România.

La finalul programului primești un certificat de participare care atestă competențele dobândite.

Această vizită de studiu îți este adresată dacă:

  • Activezi în domeniul energiei sau al comerțului;
  • Ești un profesionist interesat de afaceri europene și de domeniul energiei sau al comerțului;
  • Aspiri la o carieră europeană în țară sau în străinătate;

Participanții la vizitele de studiu de la Bruxelles intră într-o rețea de profesioniști, cu interese similare care contribuie pe termen mediu și lung la dezvoltarea profesională a tuturor participanților.

BONUS:

Pentru a te introduce în subiecte de politică europeană la nivel înalt, vei avea ocazia să participi la un seminar gratuit, de 2 zile privind funcționarea instituțiilor europene și a mecanismelor decizionale. Seminarul va avea loc în București, în perioada 7-8 iunie. Evenimentul te va ajuta să te familiarizezi cu temele și conceptele europene care vor sta la baza întâlnirilor de lucru cu experții din Bruxelles.Vizita bxl 5

Pentru a te înscrie, trebuie să trimiți CV-ul tău până pe 17 aprilie și pe adresa de e-mail office@qvorum.ro și, de asemenea, să fii disponibil să investești 600 euro în dezvoltarea ta.

În acest preț sunt incluse următoarele cheltuieli logistice: transportul cu avionul, cazarea 3 nopți la hotel, transportul local în Bruxelles și 2 mese/zi.

Numărul de locuri este limitat, pentru a asigura o experiență optimă în timpul întâlnirilor de lucru. Organizatorii își rezervă dreptul de a selecta participanții.

Pentru mai multe informaţii poți contacta echipa pe adresa de e-mail: office@qvorum.ro sau la tel: 0722 459 115.

Sursa: www.qvorum.ro

« »