25 Oportunități | 36 Organizații

Eşti cel mai bun voluntar? Dovedeşte-o!

Dacă tu crezi că poți fi cel mai bun voluntar care a existat vreodată, atunci încarcă un text, o fotografie, un gif sau un videoclip pe pagina acestui eveniment până pe 20 mai. Poţi, de asemenea, să postezi cu hashtag-ul #BestVolunteerEver pe Instagram sau Twitter.

Fii vizibil
Postarea ta va fi evaluată de un juriu format din organizaţii acreditate SEV care caută voluntari străini şi ai putea câştiga un voucher de călătorie în valoare de 200 EUR!

Intră în direct
Urmăreşte-ne în direct pe pagina de facebook Erasmus+ pe 20 mai, când juriul SEV va anunţa cele 3 postări favorite în timpul evenimentul european de tineret (EYE) de la Strasbourg.

Despre EVS
În ultimii 20 ani, Serviciul European de Voluntariat a pus în legătură peste 100.000 de tineri cu organizaţii în căutare de voluntari străini.

Dacă îţi doreşti să devii voluntar sau eşti în căutare de voluntari, vizitează: http://europa.eu/youth/evs20.
Câteva reguli
i. Fii original. Trebui să fii autorul sau să deţii copyright-ul pentru toate materialele postate.
ii. Cere acordul. Pe lângă deţinerea dreptului de autor, trebuie să declari că ai respectat toate legile cu privire la producerea materialelor postate.
iii. Fii atent. Nu te pune pe tine sau pe alţii în pericol prin postarea ta.
iv. Împărtăşeşte cu noi. Prin trimiterea materialului, oferi Comisiei Europene, programului Erasmus+ şi Agenţiilor Naţionale drepturile non-exclusive de a reproduce conţinutul materialelor în orice scop, oricând, prin orice canal mass-media.
v. Nu trimite prea multe materiale. Fiecare persoană sau organizaţie poate trimite maximum 3 materiale.
vi. Nu supraedita. Fotografiile nu trebuie să fie prelucrate excesiv. Se acceptă decuparea fotografiei, corectarea culorilor şi retuşarea. Trebuie evitate efectele speciale, imaginile generate de computer şi alte modificări.

Sursa: www.europa.eu

« »

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Nu accept
Accept