25 Oportunități | 36 Organizații

Eye Film Festival – ziua întâi

Astăzi, 6 mai, începând cu 15:00 va avea loc festivitatea de deschidere a festivalului Eye Film Festival, la Teatru Municipal George Bacovia.
Programul va începe cu un film documentar, strâns legat de istoria comunității băcăuane, dar și a celorlalte comunități din jur, care au primit în sânul lor grupuri de popoare migratoare. Astfel, de la 15:00 va fi proiectat ”Aliyah Dada”, un film de Oana Giurgiu. Oana va vorbi despre povestea filmului ei, fiind originară din această zonă. Băcăuanii sunt încurajați să adreseze întrebări invitaților, în cadrul festivalului.
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=jnE2mBynpes

Între orele 18:00-19:30 va fi derulat filmul ”Autoportretul unei fete cuminți”, filmul Anei Lungu, ce prezintă o dramă pe care mulți, probabil, au trăit-o în timpul trecerii spre maturitate.
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=F-S6RCbf_Bg

Ziua de vineri se încheie cu ”Poziția Copilului”, cu care Calin Peter Netzer a obținut 2 premii la Berlin, 9 premii şi 2 nominalizări Gopo. În centrul acțiunii se află Luminița Gheorgiu și Bogdan Dumitrache, care ilustrează cu umor povestea dramatică a unei mamei și a fiului ei ajuns la maturitate. Filmul va fi proiectat între orele 20:00-22:00.
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=ZtoCo9pJ2yU

Intrarea este liberă.

https://www.youtube.com/watch?v=oU20B8xjzJI

Surse:

www.facebook.com 

www.desteptarea.ro

« »