25 Oportunități | 36 Organizații

APDP organizează târgul caritabil vintage „Copiii şi noi”

Asociația pentru Promovarea Dezvoltarii Personale vă invită să participați pe 5 iunie 2016, începând cu orele 11:00, la cea de-a șasea ediţie  al târgului caritabil vintage „Copiii şi noi”.
Locația de desfășurare a evenimentului: mun. Bacău, Str. Prelungirea Bradului Nr. 135 B (locația Selgros Cash&Carry Bacău).
Asociația va asigura cadrul de desfăşurare optim (mese pentru expunere, spatiu de expunere acoperit) şi va oferi posibilitate copiilor şi colaboratorilor să expună spre vânzare obiecte şi produse pe care le-au realizat ei înșiși, dar și diferite obiecte/produse care nu le mai sunt de folos, însă care pot bucura un alt copil.
APDP invită băcăuanii să târguiască, să povestească şi să admire obiectele expuse. Echipa APDP vă aşteptă, ca în fiecare an, cu frumoase momente artistice pregătite și susținute de voluntarii organizației.

Foarte important! Va fi desemnat prin votul participanților și „negustorul târgului” care poate câștiga, pentru clasa din care face parte, bilete gratuite de intrare la un muzeu local.
Acest eveniment este unul caritabil, de aceea o parte din fondurile obținute vor fi donate pentru susținerea activităților și proiectelor pe care APDP le are în derulare.
« »

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Nu accept
Accept