25 Oportunități | 36 Organizații

APD organizează ȘCOALA NAȚIONALĂ DE DEMOCRAȚIE EDIȚIA A V-A, 2016

? Ești tânăr

? Faci parte dintr-o comunitate și/sau minoritate etnică din România

? Vrei să fii cetățean activ

? Vrei să rezolvi anumite probleme din comunitatea ta

Dacă răspunsul tău este DA!

Vino alături de noi și de alți 75 de tineri din România și timp de 6 zile află mai multe despre valorile și principiile democrației, conceptul de bună guvernare, discriminare și migrație, drepturile omului, integritate și moralitate, psihologie și management de proiect.

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Covasna (DJST) și Asociația Pro Democrația (APD) în parteneriat cu Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) și Forumul Tinerilor din România (FTR) cu sprijinul  Ministerului Tineretului și Sportului organizează ȘCOALA NAȚIONALĂ DE DEMOCRAȚIE  – EDIȚIA a V-a, 2016, care va avea loc în perioada 27 august-2 septembrie 2016, la Centrul de Agrement Pădureni, județul Covasna.

Tema principală a Școlii de Vară este Cetățenie activă – principiile și valorile democratice, și se adresează unui număr de 75 de tineri din România, din rândul comunităților și/sau minorităților etnice ce se regăsesc în România, cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 de ani.

Cum poți participa?

Completează formularul online  la adresa https://goo.gl/E7Ka3i și trimite-ne pe adresa de email djst.covasna@mts.ro un Curriculum Vitae. Persoanele minore, vor transmite pe e-mail, alături de CV și acordul părinților, în vederea participării la eveniment.

Data limită pentru depunerea aplicațiilor: 11 august 2016, ora 23:59

Doar persoanele selectate vor fi contactate și informate prin e-mail în vederea transmiterii detaliilor legate de participare.

Participarea este gratuită, iar organizatorii vor acoperi costurile de cazare și masă. Costurile de transport NU sunt acoperite din proiect și vor fi suportate personal de către fiecare participant.

Persoane de contact:

DJST Covasna – Lazăr Cătălin, 0744 561 267, e-mail: djst.covasna@mts.ro

APD – Iuliana Iliescu, 0751 194 718, e-mail: iuliana.iliescu@apd.ro

« »