25 Oportunități | 36 Organizații

Aplică pentru runda de finanțare “Investiții pentru comunități durabile”, oferită de FSC și Fundația Vodafone România

Miercuri, 13 iulie, ora 16:00, este termenul limită la care se pot depune aplicațiile pentru runda de finanțare “Investiții pentru comunități durabile”, lansată de Fundația de Sprijin Comunitar Bacău în parteneriat cu Fundația Vodafone România.

Prin această rundă de finanțare, cei doi parteneri doresc să susțină proiecte derulate de organizații neguvernamentale, din comunități mici, în domeniile educației și serviciilor sociale.

Proiectul “Investiții pentru comunități durabile” face parte din Programul Strategic de Investiție în Mediul Rural, pe care Fundaţia Vodafone România îl derulează în toate județele țării și care susține dezvoltarea de proiecte în domeniile educaţiei şi serviciilor sociale, necesare categoriilor defavorizate din satele şi oraşele mici din România.

Cine poate aplica?

Asociații și Fundații înregistrate sau care activează în comunități mici, cu până la 30.000 de locuitori din județele Iași, Galați, Neamț, Vaslui, Bacău, Botoșani, Suceava, Vrancea. Proiectele propuse trebuie să aibă loc  în comunitățile sus menționate.

Ce fel de proiecte sunt eligibile?

În cadrul acestei runde de finanțare sunt eligibile proiectele care oferă doar servicii sociale și educaționale de bază pentru copii, tineri și bătrâni defavorizați social, economic sau fizic:
–         Educație: renovare și dotare cu echipamente pentru instituții de învățământ (creșe, grădinițe, școli etc.), activități tip after-school, alte servicii menite să îmbunătățească accesul la educație al copiilor și tinerilor defavorizați.
–        Servicii sociale: centre de zi, servicii de îngrijire și de îngrijire la domiciliu rezidențiale, cantine sociale etc.

Vă rugăm să țineți cont că enumerarea acestor exemple de proiecte este strict exemplificativă și nu restrictivă!

Care sunt condițiile finanțării?

Finanțările se acordă pe baza depunerii unor cereri de finanțare care se completează conform cererii de finanțare și bugetului disponibile AICI și se transmit în perioada 23 iunie – 13 iulie 2016, ora 16:00, în format electronic, pe e-mail la adresa fundraising@fsc.ro
·   Fiecare proiect individual va fi finanțat în limita a 36.000 lei, urmând ca aplicantul să contribuie la bugetul total al proiectului cu minim 10% din valoarea finanțării.
·   Proiectele se vor desfășura în perioada 8 august 2016 – 31 mai 2017. Perioada de implementare a proiectelor este de maxim 10 luni.
· Proiectele propuse trebuie să respecte în totalitate regulamentul rundei de finanțare

Contact:
Pentru mai multe detalii și informații puteți suna la numărul de telefon: 0733935947 sau  puteți expedia un mesaj la adresa de e-mail: fundraising@fsc.ro, persoana de contact Gabriela Dragu, expert program.

Sursa: http://us3.campaign-archive2.com

« »

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Nu accept
Accept