25 Oportunități | 36 Organizații

Bacău Streetball Challenge revine!

Baschetul 3 la 3 sau Streetball denumit după originile sale, a devenit în ultimii ani o adevărată religie în rândul jucătorilor de baschet din România. Anul 2016 este, pur si simplu, presărat cu turnee de tradiție, plecând de la turnee locale, pentru liceeni și studenți, până în capitala București, supradenumită Mecca baschetului 3 la 3 de către Sports Illustrated.
În tot acest context competitiv demn unui sport atât de dinamic și spectaculos, Bacău Streetball Challenge vine în 2016 cu cea de a 6-a ediție a celui mai important turneu din Estul României. În perioada 16-17 iulie competiția va avea loc la Bacău pe Arena Sportivă, Bulevardul Ioniță Sandu Sturza nr. 2, unde vor participa sportivi consacrați din 3 țări.


Prin platforma 3×3 Planet, toți jucătorii și toate echipele din cadrul BSC 2016 vor intra în grila mondială de punctare pentru baschetul de 3la3. Turneul va fi marcat în calendarul mondial 3×3 Planet și va afișa toate informațiile privind echipele, componența lor, scorurile meciurilor și clasamentele finale.

În funcție de categoria de joc: Open, Junior sau Open Mix, fiecare participant în competiție va primi un număr de puncte pentru victoriile înregistrate. Astfel, fiecare jucător se va plasa într-un clasament la nivel mondial, iar punctele câștigate în cadrul BSC 2015 il pot ajuta să se califice pentru turneele viitoare de nivel European și mondial.
În plus, jucătorii își pot compara rezultatele cu prieteni, coechipieri sau adversari și se pot clasa la nivel național, dar și la nivelul orașului în care joacă.

Pentru categoria Open 18+ premiul va fi 1000 euro, plus oportunitatea de a reprezenta Romania la Praga Streetball Challenge!
Ce aduce nou platforma 3×3 Planet, aprobat de FIBA: o aplicație interactivă pentru dispozitivele mobile sub sponsorizarea Samsung, care îți oferă posibilitatea să îți verifici poziția în clasamente, dar să și înregistrezi terenul din cartierul tău pe harta FIBA, unde joci, de obicei, cu prietenii. Mai mult, poți înregistra meciurile ocazionale cu prietenii pe teren și vei primi punctele aferente partidei pe care tocmai ai câștigat-o.

Sursa: www.facebook.com

« »

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Nu accept
Accept