25 Oportunități | 36 Organizații

Calendarul Evenimentelor Comunitare – Bacău 2017

Fundația Interetnică pentru Cultură și Artă “Ion Ghelu Destelnica” în parteneriat cu Universitatea “George Bacovia” Bacău vă invită vineri, 8 iulie, la o dezbatere publică cu tema “CALENDARUL EVENIMENTELOR COMUNITARE – Bacău 2017”.

Evenimentul va avea loc la Universitatea “George Bacovia”, începând cu ora 13.00.

Prima parte a întâlnirii va fi dedicată unei scurte prezentări a conceptului de “Calendar al Evenimentelor Comunitare”, cu avantajele existenței unui astfel de calendar la nivelul municipiului și cu exemplele de bune practici utilizate la nivel național.

În cea de a doua parte a întâlnirii, participanții vor fi invitați să contribuie cu sugestiile lor la schițarea unei propuneri de Calendar al Evenimentelor Comunitare pentru anul 2017.

Ultima parte a întâlnirii va fi dedicată discuțiilor libere și concluziilor.

Expunerea conceptului, exemplele de bune practici, precum și concluziile trase de participanți în cadrul secțiunii discuțiilor libere vor fi consemnate de către Fundația noastră într-un document de poziție ce va fi trimis pe email fiecărui participant. Documentul de poziție va fi corectat în funcție de răspunsurile pe email ale participanților.

Versiunea finală a acestuia împreună cu schița de Calendar al Evenimentelor Comunitare vor fi transmise către Consiliul Local Bacău.

Sperăm ca implicarea activă să devină o modalitate optimă de a identifica împreună evenimentele aflate în complementaritate, nu în concurență. Bacăul trebuie să redevină o mare familie.

« »

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Nu accept
Accept