25 Oportunități | 36 Organizații

Tabăra de pregatire și intervenţii în caz de dezastre pentru voluntarii Crucii Roșii în Comănești

    În fiecare an voluntarii Crucii Roșii iau parte la “Tabăra de pregatire și intervenţii în caz de dezastre” unde sunt pregătiţi să intervină în cazul unui dezastru major.
Tabăra este menită atât pentru voluntarii care trebuie să-şi reîmprospăteze informaţiile, cât şi pentru cei care nu au fost instruiţi pentru asemenea cazuri. Printre principalele cursuri se află atelierul de logistică, atelierul de suport psihologic, atelierul de IT&Comunicare, de organizarea taberei de sinistraţi, aplicații în teren accidentat pe timp de zi și noapte, module de prim-ajutor și triaj, găsire și evacuare etc.
Scopul acestei tabere este ca voluntarii Crucii Roşii să fie mereu pregătiţi să intervină în caz de dezastru şi să fie bine informaţi pentru a putea ajuta în oricare din cazurile cerute. Tabăra se adresează voluntarilor mai vechi, care au experienţă în acordarea primului ajutor sau voluntarilor care au fost activi la activități.
Voluntari ai filialelor Crucea Roșie din Moldova vor participa între 17-21 iulie la o tabără de pregătire pentru dezastre în Comanesti. Tabara se află la cea de-a II-a ediţie și este organizata de filiala de Cruce Roșie Bacău, subfiliala Comănești, în colaborare cu Primăria Comănești și Centrul de informare europeana- Europe Direct Comănești.

« »

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Nu accept
Accept