25 Oportunități | 36 Organizații

Voluntar Acting European 3

Asociatia pentru Dezvoltare Activa Bacău

Oportunități Apărarea drepturilor și promovarea intereselor cetățenești
ID #774 Localitate Bacău Domeniu Apărarea drepturilor și promovarea intereselor cetățenești Tip Organizare evenimente Titlu Voluntar Acting European 3 Desfășurat Național

Descrierea oportunitații

Cautam tineri cu initiativă care să se implice în echipa de implementare a proiectului Acting European 3. Proiectul urmărește: Promovarea cetățeniei europene și a principiilor asociate pentru dezvoltarea unei societăți active și responsabile. Schimbul de bune practici la nivel interjudețean între lucrătorii de tineret și factorii de decizie pentru influențarea, completarea și elaborarea politicilor publice locale. Dezvoltarea dimensiunii democratice a unui număr de 300 de tineri din județele Bacău și Neamț. Facilitarea întâlnirilor dintre tineri, lucrători de tineret și responsabilii pentru politici de tineret pentru dezvoltarea unui sistem activ de promovare și susținere a voluntariatului la nivel interjudețean. Printre activitățile proiectului se numără:
  • 5 conferințe motivaționale (în Bacău, Onești, Comănești, Piatra Neamț și Roman) pentru promovarea participării active a tinerilor în dialogul structurat.
  • 5 activități de consultare a tinerilor (în Bacău, Onești, Comănești, Piatra Neamț și Roman) pe tema politicilor locale de tineret.
  • O întâlnire de lucru pentru dezvoltarea unei rețele pentru promovarea participării active a tinerilor în procesul decizional.
  • Un seminar pentru dezvoltarea unei strategii interjudețene de promovare a participării active a tinerilor.

Informații despre organizație

Asociatia pentru Dezvoltare Activa

An 2012 30 Membri 2 Oportunități

Aplică la această oportunitate de voluntariat

Completează câmpurile de mai jos și trimte mesajul tău

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

Detalii de contact

Asociatia pentru Dezvoltare Activa +40752319433